Rss Feed Tweeter button Facebook button Myspace button Youtube button

Carles Bellot (Veu), Iris Abancó (Piano), Juli Aymí (Clarinet i Saxo), Queralt Camps (Contrabaix), Esteve Pi (Bateria).

 

Dins de la programació setmanal del cicle “Jazz Class Sessions” en Carles Bellot ens presenta una recopilació personal de grans temes del jazz, el blues i el gospel com “L-o-v-e”, “I got rythm”, “What a wonderful world” o “Everyday I have the blues”, alguns d’ells també inclosos en el seu àlbum “My Soul, My Feelings” en la veu íntima i a la vegada enèrgica d’aquest crooner barceloní. Amb influències que van des de les millors veus del jazz com Louis Armstrong, Frank Sinatra, Tony Bennet, Billie Holyday o Ella Fitzgerald, fins als grans del gospel més actual com Yolanda Adams, Kirk Franklin o Emmanuel Djob .”

http://www.masimas.com/jamboree/concerts-jazz/barcelona/carles-bellot-quintet


About the Author


Comments are closed.